coaching
met heleen

Wil je luisteren naar jezelf – naar je hart – en niet naar wat de wereld van je wil? Vrijer voelen? Ben je toe aan knopen doorhakken en meer energie en rust in je hoofd? Vind je het fijn om op een andere manier te kijken naar jezelf en je uitdagingen?

Jezelf verrijken

Als vrouwencoach help ik je graag om bij je gevoel te komen. Om bewust te worden. Kijken naar wat je doet en waarom je dat doet. Diep graven is helemaal niet nodig, door vragen te stellen komen we tot jouw kern waar het begin van verandering zit. Gedurende de coaching sessies krijg je oefeningen mee die je gaan helpen om echt groei te gaan realiseren.

Ik ontmoet je graag en luister met aandacht – in wat ik hoor en in wat er niet gezegd wordt – en laat je voelen dat je gewaardeerd en begrepen wordt.

Vertragen en
stil staan

Ik coach vanuit de holistische visie; body, mind én soul zijn allesomvattend. Door dit als één te zien, zorg je voor meer balans in je leven. Zit je emotioneel lekker in je vel, dan heeft dit een positieve uitwerking op hoe je je lichamelijk voelt en vice versa.

Coachen vanuit holistische visie wordt ook wel werken op de bovenstroom en onderstroom genoemd. Dit is voor mij de basis tijdens coachingsgesprekken. De bovenstroom is dat wat je kunt zien: je gedrag en de omgeving waarin je leeft en werkt. De onderstroom, betreft wat er speelt bij je van binnen: je gedachten, je gevoelens, fysieke signalen en je zingeving. Door vragen te stellen op de boven- en onderstroom en hierbij te vertragen en stil te staan, komen we tot jouw kern.

coaching op maat

Coaching is geen ‘one-size-fits-all’ pakket. Ieder mens is uniek en daarom is het belangrijk dat het past bij wie jij bent. De sessies stem ik dus af op jouw behoefte. Als coach communiceer ik integer, respectvol en open. Mijn rust wordt als prettig en toegankelijk ervaren. Ik ben liefdevol en eerlijk in mijn aanpak en stel me oordeelloos op. Tijdens de coaching daag ik je uit tot zelfreflectie en actie.

Coaching met Heleen bestaat uit deskundige en professionele sessies met aandacht voor gelijkwaardigheid, vertrouwen en veiligheid.

De eerste stap naar bewustwording, groei en rust in jezelf

Om coaching te gaan doen, kan een grote en intense stap zijn. Een stap waar je vaak al langere tijd over na hebt gedacht. Om te ontdekken of er een klik is en mijn coaching bij je past kan een vrijblijvende kennismaking een eerste stap zijn. Het eerste gevoel zegt veel en is belangrijk voor een ‘match’. Voor mij zijn vertrouwen en je veilig voelen, belangrijk om te kunnen samenwerken.

Wanneer je je genoeg vertrouwd voelt om met mij coaching te gaan starten, spreken we af voor het eerste gesprek. Tijdens dit (intake)gesprek gaan we dieper in op waar jij in het dagelijks leven tegenaan loopt en wat je liefste wensen en behoeften zijn. We stellen haalbare doelen op die jij wilt bereiken.

Coaching is vooral de tijd die je in jezelf gaat investeren, door het avontuur aan te gaan. Ik help je er graag bij. Om je een indicatie te geven van onze samenwerking zijn onderstaande pakketten samengesteld:

Werkgevers zien en ervaren steeds vaker het belang van coaching. Voor coaching kan ontwikkel- of opleidingsbudget besteed worden in overleg met een leidinggevende of HR-manager. Voor ondernemers of officieel geregistreerde ZZP-ers geldt dat coaching aftrekbaar kan zijn voor de inkomstenbelasting.