hi, fijn dat je er bent!

Ik ben Heleen, vrouwencoach en hartsverbinder. Naast mijn functie als coach vervul ik de rol als: moeder van twee tieners, partner, dochter, zusje, vriendin én zorgverlener. Ik stel me graag verder aan je voor: ik ben een mensen-mens en forever student van het leven. Vanaf jongs af aan stelde ik al waarom-vragen. Deze nieuwsgierigheid is de basis geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik was altijd bezig met waar ik vandaan kwam, wat er gebeurd was of wat er ging gebeuren.

Verbinden met jezelf is verbinden met de wereld

Als klein meisje werd mijn veiligheid mij afgenomen, waardoor ik de verbinding met mezelf verloor. Angst en paniekachtige gevoelens namen op latere leeftijd de overhand. Voor de buitenwereld leek ik een zelfverzekerde vrouw, maar ondertussen waren er veel dingen waar ik bang voor was. Totdat ik vanuit mijn omgeving hard geconfronteerd werd met mijn gedrag, waarna mijn leven totaal veranderde.

Lief je leven

Een persoonlijk coach vroeg mij naar het ‘hier en nu’ en hoe ik mijn liefste leven nu wilde gaan leven. Ik ontdekte weer wie ik was, wat ik wilde en kreeg weer rust in hart en hoofd. Ik ontdekte waarom verbinden met de wereld om mij heen vaak niet lukte. Verbinden met de wereld om je heen kan namelijk alleen als je verbinding kunt maken met jezelf. Juist mijn gevoeligheid (HSP), kwetsbaarheid en imperfectie maken wie ik ben. Daar ligt mijn kracht en mijn authenticiteit. Dit gaf mij de motivatie om, na een intensieve jaaropleiding post-HBO coaching, zelf als coach vrouwen te begeleiden in dit proces.

missie en visie

Het begeleiden van vrouwen die niet meer in verbinding zijn met hun buik, oftewel hun gevoel. Dat is als vrouwencoach en hartsverbinder mijn missie. In coaching gaat het voor mij om bewustwording. Om met mijn invoelendheid, ervaring, kennis en hart jou te laten groeien en je weer vrij te laten worden in jezelf.

Wanneer je kunt zijn wie je werkelijk bent, is jouw wereld een stuk mooier, dat is mijn visie.

Je kunt niet meer worden dan jezelf. Je kunt wel meer jezelf worden